Karakteres

A Kwik-E-Mart útra kel

2015. március 09. - Nyúl Péter

Régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy miért nem nyíltak már világszerte Kwik-E-Mart-ok. Biztos Simpson-rajongók kígyózó sorai állnának előtte, hogy megvegyék a napi betevő Duff sört és fánkot. Nos, a bolt sorozatbeli megjelenésének 25. évfordulójára a Twentieth Century Fox sokak álmát váltja valóra azzal, hogy egy Kwik-E-Mart furgont indít útjára, ami egész évben az Egyesült Államok útjait fogja róni.

kwik-e-mart_truck_0_0.jpg

Először a texasiak örülhetnek, hiszen az első állomás Austin lesz most hétvégén. A mozgóboltban nem csak a rém egészségtelen, de roppant népszerű jégkását, a Squishee-t lehet majd kapni, hanem mind az 552 Simpson család epizód megnézhető tableten és további különleges termékek is helyet kapnak, de még további titkos meglepetésekre is készülnek. 

Egy kísérlet már volt a kultikus üzlet életre keltésére, 2007-ben a Simpsons filmet reklámozták néhány 7-Eleven bolt átalakításával. Itt Buzz kólával, Krusty műzlivel és természetesen fánkkal tudtak a rajongók feltankolni.

2667930912_b7285a6f8d.jpg

1401-715405968-62a256b5d9.jpgForrás: austin.eater.com

A bejegyzés trackback címe:

https://karakteres.blog.hu/api/trackback/id/tr367253155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása