Karakteres

Legyen veled május negyedike!

2015. május 04. - Nyúl Péter

Bár George Lucas soha nem ismerte el, mégis május negyedike évek óta a nem hivatalos Star Wars Nap. A dátum az "Erő legyen veled" szólás angol nyelvű eredetijének kifacsarásából ered, vagyis "May the force be with you" helyett "May the fourth be with you" lett. 

Természetesen a merchandising piac is beveti a sötét erőket ezen a napon, hogy még több bőrt le lehessen húzni a klasszikus franchiseról.

A Disney boltoknak ez a nap remek alkalom arra, hogy előkotorják a raktárból az összes Star Wars játékot és ajándékot, a bögréktől kezdve a plüssfigurákon át a jelmezekig. Más akciókkal is készülnek ám, ma az első 100 vásárló minden amerikai Disney Storeban SW kitűzőt kap, a gyerkőcök pedig megtanulhatják például hogyan kell a fénykardot forgatni és Obi-Wan Kenobitól is mindenféle Jedi trükköt tanulhatnak.

De idén például az M&M's is komoly fegyverekkel támad. A csokigolyó nagyhatalom The Chocolat Mpire nevű tematikus oldalán egy rakás izgalmas termékből lehet választani, például Darth Vaderes cukorka-adagoló, ajándékdoboz, sőt még a drazsék jól ismert színeit is lecserélték Star Wars logókra és karakterekre. 

A magyar rajongók számára az egyetlen rossz hír, hogy csak az Egyesült Államokba és Kanadába rendelhetők. 

14-pr-03swxx-vader-400.jpg

14-pr-07sw-favors-400-1537.jpg

14-pr-08swxx-bag-400-1537.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://karakteres.blog.hu/api/trackback/id/tr777428448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása