Karakteres

Hello Kitty mozifilm! - kell ez nekünk?

2015. július 06. - Nyúl Péter

A milliárdokat érő japán figurával szinte mindent el lehet adni a ruháktól kezdve a gyerekjátékokon át egészen az erotikus segédeszközökig. A jogokat birtokló Sanrio most bejelentette, hogy 2019-ben bemutatják a Hello Kitty mozifilmet, aminek költségvetésére 200 millió dollárt csoportosítanak át. A cég agresszív üzletpolitikájának köszönhetően így még jó darabig Hello Kitty fog folyni a csapból. 

A karakter egyébként tavaly ünnepelte 40. születésnapját és olyan meglepő tények derültek ki róla, hogy 

- Japánban találták ki, de valójában London külvárosában született;

- igazából kislány és van egy macskája, aki gyanúsan hasonlít rá;

- mint az bizonyára mindenkinek feltűnt, NINCS SZÁJA, tervezője szerint egy szájjal túl sok érzelmet lehetne kifejezni, de így bárki ránéz, kivetítheti rá a saját érzéseit. (ebből nem akarunk olyan következtetést levonni, hogy a rajzolója ügyetlen és nem akarta megkockáztatni, hogy egy szájjal hazavágja a kis primitív figurát).

hello-kitty.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://karakteres.blog.hu/api/trackback/id/tr457605100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása