Karakteres

Grumpy Cat már képregényben is zsémbeskedik

2015. május 28. - Nyúl Péter

Grumpy Cat sztorija tipikus XXI. századi sikertörténet. Egy (gazdája szerint törpenövése miatt) állandóan morcos képet vágó macsek, akit felkapott az Internet, mémmé vált, majd szépen lassan beépült a popkulturába. Gazdája eredetileg pincérnő volt, de házikedvence sikere révén inkább felhagyott ezzel és egy menedzserrel karöltve egyengeti a cicus útját. 

A Facebookon több, mint 7,5 millióan követik, hivatalos oldalának webshopjában pedig több tucatnyi morcosmacskás termék vásárolható.

És nincs megállás. Tavaly karácsonykor már saját mozifilmet is kapott, bár a Grumpy Cat's Worst Christmas Ever nem lett sem kritikai, sem anyagi siker és sokan kiakadtak azon, hogy Grumpyt miért egy nő, Aubrey Plaza szinkronizálta, holott Grumpy valójában tényleg egy nősténymacska.

Az új őrület pedig a képregény, ami nyomtatásban és digitális verzióban egyaránt meg fog jelenni. Sőt, egy weboldalt is indítanak hetente új sztorival. 

A telhetetlen macskatulaj újabb cukiságot is bevet, hiszen Grumpy testvérét, Pokey-t is egyre inkább a reflektorok kereszttüzébe tolja, a képregényben fontos mellékszereplő lesz. Hátha belőle is szupersztár lesz.

grumpy.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://karakteres.blog.hu/api/trackback/id/tr817498638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása