Karakteres

Agymanók mindenütt

2015. június 02. - Nyúl Péter

Mikor megjelent az Agymanók első előzetese, már akkor sejthető volt, hogy merchandising téren is durván támadni fog a film.

A Disney új filmjének színes, vicces karaktereiben rengeteg lehetőség rejlik és ha nem is fognak akkora sikerre szert tenni, mint a végtelenül egyszerű, de éppen ezért bármilyen termékkel összekapcsolható Minyonok, az következő hónapokban biztos sok helyen beléjük botlunk majd. A sztori egy kislány fejébe kalauzol bennünket, ahol az érzelmei irányítják őt. Az öt érzés, Derű, Bánat, Harag, Majré, Undor természetesen roppant mókás figurákban meg is testesül. Az ötlet azért is zseniális, mert egyrészt mindannyian elképzeltük már, hogyan is működhet az agyunk (ezért is imádtuk annyira az Egyszer volt, hol nem volt... Az Élet c. sorozatot), másrészt minden gyereknek van egy elsődleges érzelmi tulajdonsága, így egyaránt lehet majd személyre szabott ajándékokat venni a morcos Lacikának vagy a mindig vidám Áginak.

A filmgyár hivatalos webshopjában, a Disney Store-ban több, mint félszáz árucikk sorakozik, plüssfigura, könyv, bögre, póló, radír és egyebek. Nekem a kedvencem a Harag Bögre, mert szögletessége folytán képtelenség belőle úgy inni, hogy ne legyünk végtelenül dühösek.

inside1.jpg

inside2.jpg

inside3.jpg

inside4.jpg

inside5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://karakteres.blog.hu/api/trackback/id/tr47512580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása